PALOMA Cukrowy peeling do stóp z olejem winogronowym i migdałowym
Cukrowy peeling do stóp o orzeźwiającym zapachu, dzięki zawartości kryształków cukru szybko i skutecznie usuwa suchy i zrogowaciały naskórek, niwelując wszelkie zgrubienia. Idealnie wygładza oraz zmiękcza skórę stóp, wspomagając jej odnowę i regenerację.
Pojemność: 125 ml
Opis
PALOMA Cukrowy peeling do stóp z olejem winogronowym i migdałowym
Olejki winogronowy i migdałowy, witaminy A i E - intensywnie nawilżają, odżywiają i natłuszczają naskórek. Zabieg zapewnia świeżość, odprężenie i uczucie lekkich stóp. Pozostawia stopy niezwykle miękkie i aksamitnie gładkie..
SPOSÓB UŻYCIA:
Nałożyć balsam na umytą i wysuszoną skórę stóp, delikatnie wmasować okrężnymi ruchami. W celu wzmocnienia efektu działania można stosować na noc, nałożyć grubszą warstwę balsamu na skórę i nałożyć bawełniane skarpety.
wyprodukowano w Polsce
SUCROSE, PETROLATUM, PARAFFINUM LIQUIDUM, TRIBEHENIN, CETEARETH-20, VITIS VINIFERA SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, LAURETH-4, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PARFUM, PARAFFIN, LIMONENE, TOCOPHERYL ACETATE, RETINYL PALMITATE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CI 42090
- Wygładza oraz zmiękcza skórę stóp
- Usuwa suchy i zrogowaciały naskórek
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.